James Massagetherapie in Den Haag

Bedrijfsnaam James Massagetherapie
Naam Pasman
Voornaam Shirley
Straat Waldeck Pyrmontkade
Huisnummer 27 A
Postcode 2518 RS
Plaats Den Haag
Provincie Zuid-Holland
Telefoon 06-40012626
Fax 06-40012626
Website http://www.jamesmassage.nl

Branches

Advies & Organisatie Automatisering & ICT
Bouw & Installatie Detail & Groothandel
Diversen Electronica
Financieel Freelancers
Gezond & Welzijn Grafische bedrijven
Horeca Licht & Geluid
Opleidingen Opvoeding & Onderwijs
Reclame & Promotie Recreatie & Toerisme
Rijscholen Techniek & Industrie
Vervoer & Transport Winkels

Informatie

James massagetherapie staat als gecertificeerd praktijk garant voor deskundige behandelingen. Deze kunnen een helende uitwerking hebben op: Spier- en gewrichtsklachten, doorbloedingsproblemen, het immuunsysteem, huid en bindweefsel, (spannings) hoofdpijn ,orgaanklachten, een inactief of hyperactief zenuwstelsel en stress gerelateerde klachten. De bedrijfsruimte voorziet in vele faciliteiten waar een passende behandeling op maat wordt geven met persoonlijke zorg en aandacht. Vanzelfsprekend wordt hierbij de hoogste hygiëne en respect in acht genomen.
Als u op zoek bent naar de meest ontspannen, of juist meest inspannende massagetherapie van Den Haag, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. Bij James Massage staat een ervaren team van gepassioneerde masseurs voor u klaar die allemaal een groot aantal verschillende massagetechnieken beheersen. Als u zich bij James Massage laat behandelen, dan weet u dat u na afloop met een heerlijk ontspannen gevoel naar buiten loopt. Het gevoel dat u krijgt als een bedreven massagetherapeut u onder handen neemt is met geen enkel ander gevoel te vergelijken. U kunt er daarbij ook voor kiezen om ons een massage uit te laten voeren die een geneeskrachtige werking heeft. 

Ervaringen

Onderstaand kunt u uw ervaring delen met James Massagetherapie. Deze functie is enkel bedoeld voor nette onderbouwde ervaringen.


Uw naam: [?]
Uw email: [?] (Niet getoond)
Waardering: 1 tot 5 sterren[?]
Type over: captcha [?]
Uw ervaring: